‘Herinneringen bestaan niet alleen uit woorden, juist beelden vertellen én geven zovéél meer .. ‘

 

Nog even stilstaan bij uw leven – of het leven van iemand anders – een terugblik..

Het leven wordt in beeld gebracht door middel van een fotopresentatie passend op tijdsduur van het totale aantal foto’s en muziekkeuze(s), zoals met u en/of uw familie wordt besproken (minimaal ± 5 < tot maximaal ± 15 minuten).

Het samenvoegen van die persoonlijke beelden en voorkeursmuziek vormt een prachtige, unieke, warme en emotionele terugblik op het leven van …, immers;


‘Herinneringen bestaan

niet alleen uit woorden,
juist beelden vertellen én
geven zovéél meer .. ‘

-Marja M. Oostindiën-Guichelaar    

Want zodra ik beelden zie (bijv. vanuit eigen fotografie), zie ik details en komen er vanzelf woorden naar boven, in dichtvorm.

Een ieder mens is zo bijzonder én uniek en heeft een eigen leven geleefd. Heeft een eigen leven beleefd. Een leven gedeeld. Een leven .. zo waardevol! Leven om door te geven..

Zo ja, een uitvaart zo persoonlijk, uniek en specifiek gericht op het leven van de overledene.. als een passende en laatste afscheidsgroet!

 

De presentatie is als een blijvende herinnering, als een afscheidsgroet aan nabestaanden om op een later moment nog vele malen terug te kunnen bekijken.

We horen algauw dat ouderen weinig tot haast geen foto’s hebben. Toch EWHOOB denkt mee, want meer dingen kunnen blijkbaar relevant zijn dan wat men vooraf had verwacht.

EWHOOB bespreekt graag met u die unieke wensen en mogelijkheden en helpt u graag bij het creeëren van een prachtige herdenkingspresentatie. Als een dierbare herinnering aan de dag van afscheid, om te blijven koesteren.

 

Maak vrijblijvend een afspraak >

With love, Marja